REPARATIE & ONDERHOUD

Wij zijn expert in rubberbootreparatie en kunnen uw rubberboot professioneel repareren waarbij duurzaamheid, precisie en een kwalitatief goed eindresultaat voorop staan. Hiertoe passen wij de nieuwste technieken toe, putten wij uit de kennis en kunde die we met onze jarenlange ervaring met het repareren van rubberboten hebben opgebouwd en gebruiken wij alleen de beste materialen en onderdelen voor het herstellen van schade aan boten.

Zo gebruiken wij lijmsoorten van dezelfde kwaliteit als de lijm waarmee de beste boten van vervaardigd zijn. Ook het materiaal van de plakkers/pads die wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit (zie hiervoor ook de pagina over reparatiematerialen). Daarnaast beschikken wij over verschillende handige hulpmiddelen en door onze ervaring weten wij exact de zwakke plekken van de verschillende typen en merken. Ook zien wij vaak al in één oogopslag waar we moeten zoeken. Zo kunnen wij zelfs de allerkleinste gaatjes opsporen en kunnen wij de ideale omstandigheden – zoals de juiste temperatuur en luchtvochtigheid – creëren om elke bootreparatie in een keer succesvol te maken.

Kennis & expertise op het gebied van reparatie en onderhoud sinds 1982

Naast reparatie bieden wij ook reguliere controle aan voor uw boot als service. Onze medewerkers zullen dan op basis van hun expertise beoordelen of preventief onderhoud noodzakelijk is. Het voordeel daarvan is dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Niet alleen financieel, als sluipende lichte – gemakkelijk te herstellen – schade zich ineens ontwikkeld tot ernstige schade die hogere kosten met zich meebrengt, maar ook emotioneel: het is erg vervelend wanneer u na de wintermaanden eindelijk het water op wilt en uw rubberboot het begeven heeft.

RUBBERBOOT KOPEN